summer reads



Nu min själ har mina älskade sommarböcker anlänt! Dessa tio godingar ska jag försöka läsa i sommar, om jag klarar det är jag nästan klar med årets mål att läsa 24 böcker (jag har redan läst 13 stycken). 

De som inte älskar något förstår nog inte lyckan av detta, men oavsett om det är böcker eller kläder eller sport som får ditt hjärta att klappa förstår. Materiell lycka är också lycka minsann! 

Vet dock inte riktigt vilken bok jag ska börja med, är lite sugen på allt möjligt ... 

Annars idag så har jag gjort halkan vilket var intressant. Jag tyckte dock inte att det var så roligt som mina kompisar har fått det att låta, men absolut nyttigt och adrenalinet pumpade HELA tiden. Ett steg närmre körkort i varje fall!

Bal och studentbilder


 
Detta är en av bilderna från den studentfotografering som Amanda drog ihop i söndags! Visserligen en av Lindas bilder haha ... 

Sitter själv just nu på väg in till stan för min andra fotografering, dvs den som los parentas betalar för att de vill ha den. Fotografen Tessan tog även mina balbilder i fredags, vilket var en fetnajs kväll både middag och utgång. Jag hade skitroligt!

På torsdag smäller det, fy fan! Tre dagar kvar!

pyssel


Ibland händer det att jag pysslar. Idag var en sån dag, när den enda lektionen man hade blev inställd och jag var ensam hemma med minsta lillebror. 

Nu har jag alltså gjort en Au Pair-mapp där jag ska förvara alla papper det kommer att bli under processen. Just nu är det bara referenspapprena men det kommer ju att bli fler! Visumansökan och internationella körkort och flygtider ... Märks det att jag längtar? 

Tio dagar till studenten!!!

Jag heter Rebecca, jag är 19 år och jag kommer från Karlskrona. Den 27 december drog jag på mitt livs äventyr och hamnade i South Glastonbury, Connecticut där jag jobbar som au pair i ett år. Jag tar hand om två barn: C som är fyra år och E som är 10 månader. Jag spenderar mina pengar på böcker, mat och resor.


HannaVic logotype